مجله خبری سبز سنتر

بررسی اطلاعات و قیمت گوشی ، لپ تاپ ، تبلت و سخت افزار های کامپیوتر

تاسیس لابراتوار دانشگاه استنفورد و امیدهای تازه برای درمان بیماری های لاعلاج

photo 2016 12 29 16 18 32

تنها چند ماه از تاسیس مجموعه بزرگ «لابراتوار داروهای سلولی و ژنتیک» دانشگاه استنفورد می گذرد، اما در همین مدت کوتاه فعالیت های امیدوار کننده متعددی در این مرکز به انجام رسیده تا امیدها برای درمان برخی از لاعلاج ترین بیماری ها قوت بگیرد.

دکتر «دیوید دیگوستو» (David DiGiusto) مدیر لابراتوار مذکور هدف اصلی محققین شاغل در آن را «درمان درمان ناپذیرها» اعلام کرده و می افزاید که برخی از بیماری ها به هیچ وجه از راه های سنتی و معمول قابل درمان نیستند، بنابراین می بایست به دنبال راه هایی کاملاً جدید و مبتکرانه از طریق دستکاری سلول ها و ژن ها بود.

به همین دلیل است که دکتر دیگوستو و تیمش در درجه اول به سراغ درمان سرطان ها و بیماری های نقص ایمنی رفته اند. لابراتوار دانشگاه استنفورد تاسیس شده است تا نسل تازه ای از داروها را توسعه دهد.

پروژهای متعددی در این مرکز در حال انجام است. از جمله ساخت پوست طبیعی اصلاح ژنتیک شده برای ایجاد ایمنی در مقابل سرطان های پوستی. یا امکان تولید مجدد سلول های قرنیه چشم یا رفع نقص ژنتیکی ایجاد کننده بیماری گلبول قرمز داسی شکل و یا توسعه نسل تازه ای از سلول های سفید نوع T برای مبارزه طبیعی موثرتر با سلول های سرطانی.

مراکز تحقیقاتی مشابهی در سرتاسر خاک آمریکا یا دیگر کشورهای دنیا وجود دارند، اما لابراتوار داروهای سلولی و ژنتیک دانشگاه استنفورد با مساحتی بیش از ۲۳۰۰ متر مربع، یکی از بزرگترین و مجهز ترین نمونه ها در سرتاسر دنیا به حساب می آید.

منبع: دیجیاتو